Lakbeschadiging

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  ChipsAway lak en krasherstel van de carrosserie

  Autokrassen en krassen in de lak kunnen onaangename dingen zijn die met uw auto kunnen gebeuren. Hoe ze ook voorkomen, krassen en lakschade zijn onooglijk. Ze kunnen de inruilwaarde van uw auto verlagen en onbehandelde krassen kunnen op een later tijdstip tot verdere schade leiden. Als ze niet worden gerepareerd, kunnen krassen ertoe leiden dat de carrosserie van de auto wordt blootgesteld, wat later kan escaleren tot mogelijke roestproblemen.

  Door uw autokras te laten repareren, kunt u ervoor zorgen dat u niet alleen de directe problemen van de lelijke schade oplost, maar ook extra kosten in de toekomst kunt voorkomen.

  Oorspronkelijk waren de enige opties voor een krasherstel van een auto om naar uw plaatselijke carrosseriebedrijf te gaan of om verzekeringspremies te gebruiken, die beide lastig en duur kunnen zijn. Bij ChipsAway bieden we een autoreparatieservice waarbij wij uw kras in een dag kunnen verwijderen. Nu is er geen excuus meer om die autokrassen onbeheerd achter te laten.

  SMART-reparatie van ChipsAway 

  Bij ChipsAway gebruiken onze specialisten een methode van autolakreparatie, SMART-reparatie. SMART staat voor Small to Medium Area Repair Technology, en is een techniek die wordt gebruikt voor het repareren van kleine delen van carrosserieschade, waarbij de nadruk strikt ligt op het gebied dat moet worden gerepareerd in plaats van een volledig autopaneel te moeten repareren of vervangen. Door deze methode te gebruiken, kunnen we autoreparaties uitvoeren die veel sneller en goedkoper zijn dan met traditionele autoreparatietechnieken. ChipsAway kan krasreparaties van carrosserieën gemakkelijk, kosteneffectief en volgens een extreem hoge standaard uitvoeren. Onze specialisten kunnen allerlei soorten schade herstellen, waaronder krassen op autoportieren, autokrassen met sleutel en steenslagreparaties, ongeacht waar ze zich op de auto bevinden.

  SpotRepair van ChipsAway

  Bovenstaande techniek om krassen uit uw auto te verwijderen staat ook wel bekend als Spotrepair. Spotrepair betekend een kras op uw auto ter grootte van een A4-tje. Onze specialisten zijn in staat de reparatie klein te houden. Hierdoor bespaart u tijd en geld. Schadeherstel verloopt met de Spotrepair methode snel en efficiënt en scheelt u veel kosten en tijd.

  Professionele kleurmeting

  Tijdens het reparatieproces van autokrassen wordt een nauwkeurige kleurovereenkomst verkregen met behulp van een spectrofotometer, die overeenkomt met de afwerking van de fabrikant. Daarom hoeven onze ChipsAway-professionals in plaats van een dure lakreparatie over een heel paneel alleen het beschadigde gebied te spuiten. Dus of u nu krassen op uw auto wilt laten verwijderen of meerdere slijtplekken wilt laten repareren, het werk kan in relatief korte tijd worden uitgevoerd, waardoor uw autolak in hoge kwaliteit wordt hersteld.

   Snelle en gemakkelijke service

  ChipsAway autoreparatie is ontworpen om zo snel en gemakkelijk mogelijk te zijn. Doorgaans duurt een reparatie van ChipsAway slechts een paar uur, meestal tegen een fractie van de prijs die een traditionele carrosseriebedrijf in rekening brengt. Omdat onze specialisten niet een heel paneel hoeven te repareren of vervangen om een ​​reparatie uit te voeren, zijn onze reparaties uitstekend waar voor uw geld. Naast een geweldige prijs zijn alle krasreparaties die worden uitgevoerd door ChipsAway-professionals volledig gegarandeerd. Onze fantastische service is ontworpen om u gemoedsrust te geven. Een aantal van onze ChipsAway specialisten bieden een mobiele autokras reparatie- en verwijderingsservice aan, waarbij wij naar u toe komen om uw auto te repareren, of dat nu thuis is, op vakantie of tijdens het werk. Een groot aantal van onze specialisten opereren vanuit Car Care Centers en bieden ook, of in plaats van, een mobiele dienst aan. Een groot aantal van onze Car Care Centers bieden voor uw gemak ook een ophaal- en terugbrengservice. Als alternatief kunnen sommige van onze centra een gratis auto aanbieden terwijl we uw auto weer in een fantastische staat brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor de service die we u kunnen bieden. We hebben onze service rondom jou ontworpen. Door een lakreparatie bij ChipsAway te boeken, helpen we u tijd te besparen en het gedoe te vermijden om een ​​geschikte afspraak te vinden om uw auto te laten repareren. Of u nu thuis, op het werk of zelfs op vakantie bent, onze ChipsAway-specialisten doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze service zo gemakkelijk mogelijk is.

  Waarom ChipsAway?

  ChipsAway bestaat al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we een fantastische reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige SMART-autokrasreparaties. Klanten houden van ons en hebben ons een hoge beoordeling gegeven voor onze fantastische service! Aston Martin, Porsche, Mercedes-Benz en andere prestigieuze autobezitters vertrouwen op ChipsAway voor hun reparaties. ChipsAway is ook gespecialiseerd in kleine deuken, reparatie van lichtmetalen velgen, bumperslijtage en Supagard lakbescherming.

  ChipsAway Car Scratch Repair Veelgestelde vragen

  Hieronder staan ​​enkele van de meest gestelde vragen over het reparatieproces van autokrassen. Als uw vraag hieronder niet wordt beantwoord, neem dan vrijblijvend contact op.

  Hoe werkt SMART- en SpotRepair?

  SMART- en SpotRepair is een proces waarmee we ons uitsluitend kunnen concentreren op het gebied van de auto dat gerepareerd moet worden, zonder dat we een groter gebied hoeven te repareren dan nodig is. We beginnen met het reinigen en drogen van het beschadigde gebied om vuil of was te verwijderen dat de reparatie kan verstoren. Vervolgens maskeren we de aangrenzende panelen zorgvuldig af en schuren we het beschadigde gebied terug. Vervolgens kunnen we de schade laag voor laag herstellen; dit wordt vervolgens uitgehard met een infraroodlamp. Het hele gebied wordt vervolgens vakkundig in de grondverf gezet en in dunne lagen opnieuw gespoten om een ​​hoogwaardige, bijpassende kleurafwerking te creëren. Ten slotte is het paneel gepolijst, zodat het lakwerk er als nieuw uitziet.

  Hoe kunt u ervoor zorgen dat de verfkleur overeenkomt?

  Hier bij ChipsAway gebruiken we digitale kleuraanpassingstechnologie om de kleur van onze reparatie nauwkeurig af te stemmen op de natuurlijke carrosseriekleur van uw auto. De manier waarop onze kleuraanpassingstechnologie werkt, is dat we de kleurcode van de fabrikant en een apparaat genaamd spectrofotometer gebruiken om de tinten in de verf te identificeren. Met behulp van die informatie is het voor ons mogelijk om die kleur precies na te bootsen en ervoor te zorgen dat onze reparatie perfect overeenkomt met de kleur van uw auto. Dit betekent dat u de schade niet meer zou moeten kunnen zien nadat de reparatie is voltooid.

  Wat is de juiste nazorg nadat een autokras is gerepareerd? 

  Zodra de reparatie is voltooid, zal de ChipsAway-specialist het gebied polijsten om het gerepareerde gebied te beschermen. Daarna, om het gebied verder te beschermen, raden we af om de auto vijf dagen te poetsen of in de was te zetten om de verf volledig te laten uitharden. Als die vijf dagen voorbij zijn, kan de auto zoals gewoonlijk worden gepolijst en in de was gezet.

  Hoeveel kost een krasreparatie? 

  Bij ChipsAway zijn we gespecialiseerd in economische en gemakkelijke reparatie die is ontworpen om uw behoeften voorop te stellen. Dankzij onze SMART- en Spotrepair reparatiemethode kunnen we een autokras repareren tegen een fractie van de kosten van een traditionele autoreparatie. Hoeveel de exacte reparatiekosten zullen zijn hangt af van de omvang van de schade aan uw auto. Onze kleine carrosseriereparaties zijn doorgaans goedkoper dan het eigen risico van uw autoverzekering, wat betekent dat u geen claim hoeft in te dienen.

  Onze levenslange eigendomsgarantie 

  U kunt ons vertrouwen. We hebben zoveel vertrouwen in onze reparaties dat ze worden geleverd met een levenslange eigendomsgarantie.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.