Bumperschade

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte aan:

  Volgende

  Reparatie en renovatie van autobumper

  Er bestaat geen twijfel over: schade of kras aan de bumper van een auto kan lastig zijn. Of uw bumper nu geschaafd, gebarsten of gescheurd is of dat er krasschade is, er zijn een aantal redenen waarom u uw bumper zou willen laten repareren. Niet alleen kan schade aan de bumper het uiterlijk van uw auto schaden, maar een kras op uw auto of bumper kan ook de inruilwaarde van uw auto aanzienlijk beïnvloeden. ChipsAway is in staat uw kras vakkundig te kunnen verwijderen van uw auto. Bovendien kunnen gebarsten bumpers hun integriteit aantasten, en dit vermindert hun vermogen om schokken op te vangen.

  In plaats van geld te verspillen aan een dure bumpervervanging, kunt u uw bumper nu in uitstekende staat herstellen met onze hoogwaardige bumperreparatieservice.

  Als reparatiespecialisten voor autobumpers hebben we hier bij ChipsAway meer dan 15 jaar ervaring met kleine carrosseriereparaties. Onze reparaties aan kunststof bumpers en het verwijderen van stootranden kunnen snel worden uitgevoerd en zijn kostenbesparend in vergelijking met traditionele schadeherstelbedrijven. Door het gebruik van SMART- en Spotrepair reparatietechnieken kunnen we een bumper snel en efficiënt repareren, waardoor u tijd en geld bespaart.

  Bij ChipsAway bieden we een mobiele bumperreparatieservice. Onze experts hebben de kleine carrosseriediensten gebaseerd op uw gemak. Als alternatief hebben we Car Care Centers verspreid over het land. U kunt uw dichtstbijzijnde expert vinden en vandaag nog een gratis offerte aanvragen.

  SMART- en Spotrepair bumperreparatie

  Het maakt niet uit wat voor soort bumper u heeft en wat voor schade er ook aan is toegebracht, wij kunnen u helpen uw auto in perfecte staat terug te brengen. We kunnen kunststof bumperreparaties, textuur- en geverfde bumperreparaties uitvoeren, afhankelijk van wat u nodig heeft. Bij ChipsAway zijn we gespecialiseerd in SMART- en Spotrepair bumperreparaties. SMART staat voor Small to Medium Area Repair Technology, en betekent dat we niet per se de hele bumper hoeven te verwijderen of te vervangen om eventuele krassen, deuken of scheuren te verwijderen. In plaats daarvan kunnen we een zeer gerichte reparatie uitvoeren, waarbij de reparatie wordt gecombineerd met de omgeving waar schade is toegebracht. Als een bumper is gedeukt, is de verf niet altijd kapot. In dergelijke gevallen is het wellicht mogelijk om de deuk te repareren zonder dat er nieuwe verf op de auto hoeft te worden aangebracht. Wanneer de lak echter is afgebroken, bijvoorbeeld bij een kras of schuurplek, hebben we een fantastisch proces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de reparatie in elkaar overgaat. Om een ​​uitstekende en nauwkeurige reparatie te garanderen, gebruiken we een apparaat dat een spectrofotometer wordt genoemd, terwijl we onze reparatie vergelijken met de originele kleurcodespecificatie van de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de kleur en textuur van uw bumper naadloos wordt teruggebracht in de originele staat. Onze professionele techniek voor het matchen van kleuren en textuur levert keer op keer ongelooflijke resultaten op. Met de mengtechnologie en de SMART- en Spotrepair techniek kunnen onze reparaties vaak worden uitgevoerd tegen een fractie van de kosten van een traditionele carrosseriebedrijf en zijn ze vaak minder duur dan de premie van uw autoverzekering. Dit betekent dat u geen claim hoeft in te dienen om uw auto weer in fantastische staat te krijgen. U kunt vandaag contact met ons opnemen om uw behoeften te bespreken en een gratis offerte aan te vragen.

  Handige autoreparatie

  Bij ChipsAway is het niet alleen ons doel om u een service te bieden die een onberispelijke afwerking achterlaat, maar ook een service die mobiel en handig voor u is. Onze specialisten kunnen de reparatie binnen enkele uren afronden. Ons doel is om u zo weer op de weg te hebben! Of je nu een deukje in de bumper hebt, een kleine kras of een scheur wil laten verwijderen – hier bij ChipsAway krijgen we je auto zo goed als nieuw in een mum van tijd. We zijn ook gespecialiseerd in lakkrassen, reparatie van lichtmetalen velgen en bumperslijtage.

  Veelgestelde vragen over bumperreparatie

  Hieronder hebben we enkele van de meest gestelde vragen over bumperreparatie op een rijtje gezet. Voor meer informatie over hoe we u direct kunnen helpen, met eventuele bumperreparaties die u nodig heeft, kunt u ons vandaag bellen.

  Kun je scheuren in de bumper repareren?

  Ja, we kunnen absoluut helpen bij het repareren van scheuren in de bumper, evenals bij slijtage en krassen. Het repareren van scheuren in de bumper is absoluut noodzakelijk, aangezien een gebarsten bumper niet noodzakelijkerwijs kracht kan absorberen, evenals een onbeschadigde bumper. We kunnen u helpen met elke scheur in uw bumper, of dat nu een kleine haarlijnbreuk is of een groter beschadigingsgebied.

  Kun je bumpers met textuur repareren?

  Ja, bij ChipsAway zijn we in staat om alle soorten bumperschade te herstellen. Of het nu gaat om gebarsten, bekraste of geschaafde bumpers, we kunnen zowel geverfde als getextureerde bumpers repareren.

  Moet ik mijn bumper verwijderen om hem te repareren?

  Als uw bumper beschadigd is, is het goede nieuws dat we de bumper niet uit de auto hoeven te halen om deze te repareren. In plaats daarvan voeren we bij ChipsAway SMART – en Spotrepair bumperreparaties uit. Door een SMART- en Spotrepair reparatie uit te voeren, kunnen we ons concentreren op het precieze gebied dat is beschadigd en de reparatie in de omgeving mengen. Dit maakt de reparatie vaak sneller en goedkoper.

  Hoe verzorg ik mijn bumper nadat deze is gerepareerd?

  Nadat uw bumper is gerepareerd, raden we u aan om vijf dagen te wachten totdat de lak volledig is uitgehard voordat u de bumper wast of polijst. Als die vijf dagen voorbij zijn, kunt u de bumper op de normale manier wassen en poetsen. Als u uw auto in topconditie wilt houden, raden wij u aan de bumper minstens één of twee keer per maand te wassen (afhankelijk van het gebruik). We raden ook aan om een ​​premium autowas te gebruiken om de bumper een extra laag bescherming te geven tegen de elementen.

  Hoeveel kost een bumperreparatie?

  Bij ChipsAway zijn we gespecialiseerd in snelle, efficiënte en economische reparatie. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Waar de prijs voor een bumperreparatie kan variëren afhankelijk van het soort schade, zijn onze SMART- en Spotrepair bumperreparatietechnieken speciaal ontworpen om onze reparaties zo betaalbaar mogelijk te maken.

  Onze levenslange eigendomsgarantie

  U kunt ons vertrouwen. We hebben zoveel vertrouwen in onze reparaties dat ze worden geleverd met een levenslange eigendomsgarantie.

  Offerte

  Vraag hieronder uw offerte

  Offerte

  Bekend van o.a.